Temat: Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2007, 19:14   #66
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adnik Pokaż post
@draco69
Ds'a nie problem zabić nawet z 1 różdżką (sorc only) byle nie dać mu podejść do siebie i dobrze uciekać, dosyć mozolna robota ;p
A co do różdżek, to nie będzie żadnej nowej dla sorca i druida. Generalnie dla tych dwóch profesji nie ma nic nowego oprócz obniżenia hitów co dla mnie jest niezbyt mądre bo ze screenów z test servera dla tutorów wynika że 55 knight z 76 skillem i f-axem /bs'em może wziąć draga na 4-5 hitów i stracić max 2 exury. Skoro już takie mocne stały się pallki i knighty to druidów i sorców trzeba było zostawić jak jest..

A tak w ogóle to zostałem namówiony do powrotu na Guardie, w parę dni zrobiłem 20+ druida, ale niestety nie mam ekipy na deserta -> knight i pallek jak ktoś może to niech się odezwie do mnie w grze "Svasud"

Powodzenia w grze na Guardii
No to witamy z powrotem.Co do tych hitów.To pamiętaj ,że wszystko się jeszcze może zmienić.Pamiętajmy także ,że knight czy pal nie trafiają wszyskich hitów.Wygląda to mniej więcej tak
230
40
Puff
1
300
130

itd.

Więc nie ma się jeszcze tak o co martwić.

Dodam ,że z paladyna przeniosłem się na knighta.Mam paru kumpli sorców i drutów ,więc bloker się przyda.Aktualnie skilluje do 70/70.Ciężko idzie ,ale mam nadzieję ,że wytrzymam .Pozdro
Kup.Se.Musk jest offline   Odpowiedz z Cytatem