Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca
Dzizus kurwa ja pierdole, ale jak bedzie wypad na sorca starczy 3 palow ktorzy beda z PB po 100 walic -,- wy tylko myslicie o sile attacku, ale ile sorc ma hp ? To jest w parzadku ? Jezeli wzmacniaja sile broni itp niech zmiejsza ilosc hp na level -,- jebane debile z cipsoftu  kniaghtem ktorym bedziesz musail tylko stac i sie leczyc bedziesz expil szybciej niz sorc. Wiem, wiem zara ktos bedzie mowil dlaczego sorc ma szybciej expic. Od razu odpowiedz bo ma mniej hp i wieksze prawdobienstwo ze padnie... -,-
@Navoxiv, a gdy chce ogladnac filmik z testa pojdzie mi na tej tibi czy jak ? 
|
Osobiscie wreszcie cos sie zmienia!! Cos jednak nie tak bylo z tym szalonym expem Sorcow i ich obrazeniami co? Na knighta poswiecasz za duzo czasu, uwagi by byl tak slaby jakim do tej pory byl..?? A taki sharing sobie 2 dzieciakow zrobi i w 2 miechy 130 poziom sorca robia.. gdzie tu sprawiedliwosc byla?
Co ze ma hp? 2 sorcow go gniecie jak chce.. sam knight nawet nie moze zabic zalozmy na 100 poziomie 50 poziomowego Sorca..-.- zalosne to!
I taki noob co ledwo wychleptal 50 poziom pluje ci potem w twarz a ty nic ni mzoesz zrobic...
Teraz mam nadzieje ze bedzie inaczej!!!!!!!
Hail knight power!