Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2007, 22:41   #578
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grenvix Pokaż post
Już to gdzies mowiłem.

Od zawsze było tak że knight to był blocker z dużą ilością hp i capa ale nie najlepszymi hitami. Gralo sie nim bezpiecznie ale expilo powoli lecz bez waste.

Palek zawsze miał trzymać dystans tak zostało, ale trochę przesada z takimi hitami. Powinny być wyższe od knighta ale nie od SD maga...

Od początku w zamierzeniu tibii to magowie mieli być tymi najsilniejszymi ale bardzo "kruchymi" i trudnymi do gry postaciami.

Rzeczywiście przyznaje że magowie za bardzo odstawali od palkow/knightow ale takie ich osłabienie do niczego nie prowadzi. Znowu w nast. updacie Cipsoft polepszy magów co już zostało zapowiedziane i to będzie takie "w koło Macieju". Teraz to już sorcem będzie wieczny waste. Tyle z mojej strony.
A z jakiej okazji pal powinien uderzac mocniej niz knight ? Przeciez to knight walczy w zwarciu to chyba powinien mocniej uderzac ? Wedlug mnie powinien tez szybko expic, to byla by rekompensata za to ze nie moze solowac silniejszych potworkow..
tak czy siak wydaje mi sie ze pare rzeczy jeszcze ulegnie zmianie zanim odpala upd ;p