Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2007, 23:55   #1
Norton-Shorn
Guest

Domy¶lny Ponowna pro¶ba o odbanowanie IP.

Witam serdecznie,

Ponownie wchodze przez Proxy na to forum, poniewaz dostalem bana na IP (89.228.29.175).
Przyznaje, ostro zabawialem sie na tym forum (czyt. Keyloggery), zaluje tego co zrobilem, nie shackowalem prawie nikogo, ale licza sie zamiary.
Zapewne znow dostane bana na tego Usera, to jest pewne, temat zostanie skasowany...
Ale chcialbym przeprosic wszystkich uzytkownikow tego forum, ktorzy zostali poszkodowani z mojego powodu, oraz wszydtkich administratorow oraz moderatorow, za utrudnienia spowodowane przeze mnie.
Jak juz wspomnialem, prosze o odbanowanie, obiecuje ze krzywdy z mojej strony sie juz never nie powtorza, poniewaz wchodzenie przez Proxy jest bardzo uciazliwe, a przeciez dalej mam dostep do forum.
( Nie chce sie podlizywac. )
Dajcie sobie spokoj, z postami typu 'wyp.ierdalaj smieciu!!', 'taa jasne -.-' itp.
Administratorzy sa proszeni do odpowiedzenia na moja prosbe.
Jesli jeszcze raz po otrzymaniu przeze mnie 'ostatniej szansy' zdarzy sie taki incydent, jaki zdarzal sie wczesniej mozecie mnie karac, banowac itp, co chcecie...
To sie juz nigdy nie powtorzy! Zapewne nikt mi nie uwierzy, ale dajcie mi ta ostatnia szanse... :cry:.
Wypowiedzi administratorow beda mile widziane.
I pewnie w oczach wielu userow/adminow okaze sie zwyklym gowniazem, prosze... Dajcie mi ta ostatnia szanse!

Z powazaniem,
Aleks

------------------

Down:
Dzieki, ze sie za mna stawiasz. Zalezy mi bardzo na tym odbanowaniu.

Ostatnio edytowany przez Norton-Shorn - 16-06-2007 o 00:03.
  Received Infraction

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.