Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2007, 09:08   #609
Darcik_ridaow
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

Według mnie nie możemy panikować i mieć nadzieje że to żart z strony Cip,

Zaraz usłyszymy głosy knightow i palko : dobrze wam tak, teraz my bedzie power.
Chciałem wam uświadomić że jestem zwolennikiem zmian i rozumiem radość nie których z was, jednakze trzeba się zastanowić jak by taka gra wygladała..
W tym momencie na ts 2x 130 knight maja na combo 200 sorca.
Jest to wedlug mnie absolutna bzdura. Dotychczas nawet 2x 130 ms nie wzielo by na combo 200 palladyna, nie mowiąc już o 200knight a nawet 160 knightcie.

Druga sprawa : Cip zawalil ostatni update z hotkeys. To naprdawde wzocnilo sorxow i ich zdolnosc pvp. Gdyby nie bylo hotkeyow nawet wysoko levelowy sorceer nie mialby szans zabic 140 palladyna lub nawet 100, gdyby nie potrafil celowac runami z sd. Taka jest prawda. Prosze nie mowic ze spam ue i palladyna niema bo to glupota.

3) : Zastanawialiscie sie jak by wygladaly wojny:
a) sorcerer nie mialby juz zadnego znaczenia. Damage z sd 170 ms mniejszy od boltow 130 palladyna, to jest kpina.
b) zadna profesja nie utrzyam sie w trapie dluzej niz 20 secund patrzac na hity zadawane przed knightow ktozy w pvp wala prawie zawsze 250+ + exori za 200 co daje nam combo od jednego knighta 450 minimum.
Palladyni wala z tych swoich gwiazdek po 360 <palladyn na 130lvl>.
c) sorceer padalby na jedno male combo. Dwie gwiazdki i podziekujemy za gre.

Co do obrażen. Moim zdaniem nie mzoe byc tak ze 130 palek wali z gwiazdek tyle co 130 ms z ue bo to jest przegiecie.
Od poczatku tibia byla robiona w duchy, iz sorcerer ma miec malo hp ale damage jaki zadaje jest wiekrzy od damage zadawany od knightow i palladynow.
Poprostu ostatni update zrobil zamieszanie z tymi hotkeys a teraz cipsoft nie wie jak z tego wybrnac.

Jezeli zostana hity takie sa moim zdaniem 50% l;udzi odejdzie z tej gry.
Najpierw odejda sorce i druidzi to zrozumiale.
Uważam jednak iż po jakims 4 tygodniach takich hitow polowa knightow i palladynow takze odejdzie z tej gry. Co z tego ze bede zadawac takie damage, jak trzeba pamnietac ze sami takie beda dostawac. Dojdzie do tego ze 2-3 knightow wysoluje w ciagu 6s palladyna, a to nie oto chodzi w tej grze.

Zgadzam sie ze sorcerer mial zbyt duzy power i to trzeba ukrucic, ale nie mozna poprawiac jednego zeby zepsuc drugie,
Darcik_ridaow jest offline