Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2007, 13:31   #684
tibiaplayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

@up

NIE!!! on podal link do gry, podmienil jego nazwe na to "img180.....testaservasum~" a ty kliknales
to nie jest keylogger, dzieki temu ze kliknales w ten link on dostal cos w tej grze, pieniadze lub inne bonusy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez suchyxxx Pokaż post
Powiem tak : po 1 na teście widziałem knighta który podszedł do dragon lorda i ciach-800 bez żadnych czarów itp-wyoki bardzo levelowo knight.
po 2. Gwiazdki czerwone-assasins stars da się kupić w sklepie za 500 gp/sztuka i waklą po 700+ jak paladyn ma dobry skil i wysoki level
po 3.Ten spear co się czaruje wraca sam do rąk gracza po wyrzuceniu i znika dopiero po jakimś czasie-czar kosztuje 40 many i mamy super speara z extra atakiem przez 3 minuty? jakoś tak-więc teraz palkowie mogą huncić z tarczą
po 4. power bolty będą bodajrzę kosztowały 65 gp/za sztukę
po 5. knight ma teraz specjalny czar "exori gran" który bije jak ue-zasięg czaru jest prawie taki sam i czar jest bardzo mocny
po 6. są limity broni np. avenger sword-od 75 levela,Sov od 80 a fire sword od 25? Jakoś tak-co do ostatniego nie pamiętam
po 7. Arena jest bardzo banalna teraz dla palków-kolega przeszedł na najtrudniejszym poziomie-potwór podobny do demona-coś ala bije po 700 mniejwięcej ale palek stoi z tarczxą i nawala czerwonymi gwiazkami po 700+ i tylko co chwila się ucha-banał
po 8. z dragona wylatuje czasami miecz jednoręczny dla knighta co ma 40 ataku i wygląda jak urządzenie elektryczne-ma jakby kable?;p
po 9. dobry sorc z 200 levelem bije z ue po 700-800? Tragedia
po 10. palki są najmocniejsze bo walną gwiazką + czymś jeszcze i kolegi sorca nie ma;p
po 11. knighci i palki mogą całkowicie się pożegnać z runami atakującymi-z hmm kolega 151 royal pall bije max 85 a z sd po 150-200 max wic teraz runy są tylko i wyłącznie dla sorców i drutów.radzę więc przed updatem sprzedać wszelkie hmmy,gfb,explo i sd
po 12. ice rapier ma teraz nie 100 ataku a 60 ale i tak robi spustoszenie+exori gran=1k hp? może nawet ciut więcej
po 13. jest nowa broń dla palków strzelająca strzałami itp ale nie widziałem jej osobiście-wiem tylko że jest
po 14. podchodzi 5 palków do knighta z 200 levelem+ i bije go z czerwonych gwiazdek po 400+ hmm 2000 hp na 1 turę? knight nie ma więc szans
po 15 jest jeszcze taka pół przeźroczysta speara ale też nie mogłem jej zdobyć-tzn kupic nigdzie czaru

Podumowując? sorc potrzebuje ileś tam many na ue a wali z ue o połowę mniej niż dotychczas? dotyczy to takę innych czarów np. energy wave;p Kina teraz ze skilami 60 może bić smoka z fsa za 100+

a czy ty nie slyszales ze juz zmieniono dmg pallow / knightow?
jeszcze pewnie zmienia lacznie ok 2-3 razy cos
i mysle ze na poczatku max w polowie lipca mozna sie spodziewac tibii 8.0 ;>

Ostatnio edytowany przez tibiaplayer - 16-06-2007 o 13:35.
tibiaplayer jest offline