Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2007, 15:07   #710
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
Użytkownik Forum

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów

Stan: Na Emeryturze
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy ma numer GG 1917374
Domyślny

@Saints
Wyjdź i nie wracaj. Ew. poprzestań na czytaniu tego tematu. Pisanie inteligentnych rzeczy po prostu przekracza Twoje możliwości.

@topic
Jak na razie twierdzę, że obrażenia profesji są trochę nie w porządku. Jeśli już chcą ulepszać knight'ów/pallków to powinni zostawić sorków/drutów w spokoju i zająć się tylko tymi pierwszymi. Update sam w sobie nie za bardzo mi się widzi jak na razie. Wg mnie było dobrze, sorc/druid - mała ilość hp, potężny dmg, palladyn - całkiem niezłe obrażenia i większa ilość hp oraz knight - słabe obrażenia, ale pod względem obrony - forteca.

Jeśli ktokolwiek z Was brał kiedyś udział w wojnie, wie, że bitew nie wygrywa się samymi sorcami. Ktoś musi te sdki zbierać na siebie i chronić resztę, aby sd power mógł działać, więc nie mówcie, że rycerze są bezużyteczni.

Co do expienia knightem. Czy aby na pewno jest tak źle? Rycerz na warlockach na demonie potrafi też ładne wyniki osiągać. Ma mniejsze waste'y i istnieje mniejsze prawdopodobieństwo, że się poskłada na combo od wrl.

Podsumowując.
Wg mnie, CIPowie niech zajmują się dodawaniem nowych itemów, czarów, potworów, map, a całą fizykę gry zostawią w spokoju, ew. niech dokonują lekkie korekty. Takich update'ów ja bym chciał i sądzę, że takie by wszystkim najbardziej pasowały.

Pozdrawiam
Piaty~
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy jest offline