Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2007, 16:17   #714
TibiaToDno
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy Pokaż post

@topic
Jak na razie twierdzę, że obrażenia profesji są trochę nie w porządku. Jeśli już chcą ulepszać knight'ów/pallków to powinni zostawić sorków/drutów w spokoju i zająć się tylko tymi pierwszymi. Update sam w sobie nie za bardzo mi się widzi jak na razie. Wg mnie było dobrze, sorc/druid - mała ilość hp, potężny dmg, palladyn - całkiem niezłe obrażenia i większa ilość hp oraz knight - słabe obrażenia, ale pod względem obrony - forteca.

Jeśli ktokolwiek z Was brał kiedyś udział w wojnie, wie, że bitew nie wygrywa się samymi sorcami. Ktoś musi te sdki zbierać na siebie i chronić resztę, aby sd power mógł działać, więc nie mówcie, że rycerze są bezużyteczni.

Co do expienia knightem. Czy aby na pewno jest tak źle? Rycerz na warlockach na demonie potrafi też ładne wyniki osiągać. Ma mniejsze waste'y i istnieje mniejsze prawdopodobieństwo, że się poskłada na combo od wrl.

Podsumowując.
Wg mnie, CIPowie niech zajmują się dodawaniem nowych itemów, czarów, potworów, map, a całą fizykę gry zostawią w spokoju, ew. niech dokonują lekkie korekty. Takich update'ów ja bym chciał i sądzę, że takie by wszystkim najbardziej pasowały.

Pozdrawiam
Piaty~
Nie zgadzam sie .
Porównując 150 MS i 150 EK ,widać wyraźne różnice w praktycznie każdym aspekcie gry i to na korzyść maga. Balans profesji jest jak najbardziej na miejscu i jest potrzebny tej grze. Co do wojen ... hum ... przytoczy ci pewną sytuacje :
Jak wiadomo na Aldorze jest wojna ,na jednym z OB(open battle przyp. red.:S) ,kilku z graczy ,którzy mają rycka zostali odesłani na noob chary ,bo nimi wiecej na takim OB mogli zdziałać ...
TibiaToDno jest offline