Temat: Profesjie
Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2003, 22:11   #1
Cibboz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2003

Cibboz ma numer GG 3925148
Domyślny Rasy

Tu opowiem wam troche slowami gracza ktory gral wszystkimi rasami cos o nich (temat glownie dla newbie).

Knight:
Najprostsza do opanowania rasa dobra dla poczatkujacych wiele knightow walczy swordami gdyz jest to dla nich najlepszy typ broni. Bardzo latwo zdobywamy pieniadze robiac loot bagi (loot bag = itemy ktore mozna sprzedac u jakiegos NPC z tego mamy bardzo duzo pieniedzy musicie poprosic jakiegos kolege lub obcego gracza by wam to wyciagnol chyba ze umiecie sami) i szybko zabijamy potworki. Mie zapominajmy rowniez o skilach gdyz jesli mamy je male nie zablokujemy zadnego silniejszego stworka praktycznie jedynym expowiskiem nadajacym sie dla knighta sa kopalnie kolo kazo dwarfy i roty na poczatek potem dwarf soldy i na koncu dwarf guardy.
To tyle co wam moge powiedzec na temat Knighta.

Palladyn:
Walka dystansowa poczatki dosyc trudne i zumdne trenowanie skili ciagle tylko podnosimy te spiry i podnosimy ale to daje efekty potem gdy na 20levelu ze skilami 55/50 mozemy spokojnie wybrac sie na GS'y i na PoH. Ma takze spore mozliwosci co do czarow okolo 40levelu powinnismy nabic ten 15mlev aby uzywac poteznej broni SD.
Wiecej nic tu nie powiem.

Druid:
Hmmmmmm ta profesja nie gralem ale cos o niej wiem na 11levelu i 11magic levelu majac 1,5k gp moze zarabiac bardzo duze pieniadze robiac chyba najbardziej potrzebne runy dla knighta zwane UH (wielkie leczenie) za kazdy zrobiony bp dostaniemy od 2k do 2,2k wtedy mozemy postac tak okolo 3-5 dni i zarobimy full kasy na nasz eqip. Magia bardzo defensywna ale i ofensywnych czarow nie zabraknie zazwyczaj kupujecie SD od Sorcererow.

Sorcerer:
Potezna profesja chyba nawet najpotezniejsza posiada bardzo dobre czary ofensywne ale i ma tez kilka defensywnych jego najlepszym czarem bez PACC'a jest SD wraz z levelem i magic levelem rosnie wasza moc poczatki beda zawsze trudne ale gdy juz sie rozwiniecie bedziecie naprawde wielcy.

P.S. Dzis juz sie duzo napisalem moze byc troche literowek srry jak sa ale juz mi sie niechce pisac.
Cibboz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.