Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2004, 15:59   #17
Matfiej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightwalker
@up
Nie nie byłem na Demonach. Gram od dawna, wiele usłyszałem i zobaczyłem, czy to na filmach czy na zdjęciach, czy w ogóle w grze.
mój kolega zarąbał na 60 Demona (palkiem) i to kolega Z RL
Tutaj znajdziesz filmik jak 59 sorc rozwala demona SOLO
i zaraz cośjeszcze znajde....
Niestety filmiku nie obejrzę, (w pracy nie da rady, a jak dotrę wreszcie do domu to wolę pograć). Ale chyba gdzieś na forum mi migały ss z tego, więc w to jestem w miarę uwierzyć. TO wielkie gratulacje dla niego, szczególnie, że on chyba to zrobił z SD tylko (czy może używał UE ?)

Mówisz, że Twój kolega zarąbał demona, ale z kolegą z RL. Jakie jest tego znaczenie, że we dwóch zarąbali ? (czyli już nie solo), czy też jeden zarąbał a drugi mu patrzył na ekran ? Bo palek, możliwe że z pb jak ma gdzie uciekać i wali też z sd to tak z distem pewnie koło 90 powinien zarąbać (nie znam się za bardzo na palkach).

Natomiast w knighta to nie uwieżę, szczególnie na 48lvl, (demony nie popełniają samobójstwa ) A knight z demonem ma naprawdę ciężko, bo ten się potrafi uhnąć jak rasowy gracz. No i demon z łapy też potrafi nieźle zasunąć widziałem na własne oczy jak bloker dostał 400+, znajomy twierdzi że dostał 500+ ale tego nie widziałem.

Z solowaniem demonów to jest trochę loteria, bo czasami zdarzają się takie, co się prawie nie uh-ają i nie przywołują fe, a niektóre nie dość, że uh-ają się całkiem nieźle to jeszcze przywołują co chwila fe, który też nieźle wali.

I pamiętaj, że z tym co mówią niektórzy gracze, to też nie zawsze prawda, no i co pokazują to samo (fake da się zrobić). Gram nie od dziś i często spotyka się graczy, którzy się przechwalają jakie to mają skille i wogóle (tylko kurde czemu ich wogóle w statach nie ma ??.

Ostatnio edytowany przez Matfiej - 19-10-2004 o 16:01.
Matfiej jest offline