Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2007, 00:03   #32
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez El_payaso Pokaż post
up@
Jak powstało VU to ludzie z Olecka już grali na Nebuli, więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw, o których nie masz zielonego pojęcia.
Co do update, to każda gildia straci na sile, jeśli ma w swoich szeregach duzo wysokich ms, tylko co ma powiedziec np. family guys ?
zal .. przeczytaj jeszcze raz i powiedz mi czy pisalem ze olecko tu nie gralo ? .. Napisalem ze Olecko nie graloby (w przenosni ale widze ze nie masz pojecia co to jest) .. Przecierz nie napisze ci w % ile osob by nie gralo a ile by gralo .. czlowieku .. jak kazdy zapewne sie domyslil (procz ciebie) to chodzilo mi o finixa i tych innych co zalorzyli chary jak sie zaczela wojna vu ordo .. wiec prosze nie odpowiadaj juz na moje posty bo jak widze takie dziecinne odpowiedzi itp to az mi sie slabo robi -.-V

"więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw" .. Nie pamietam zebysmy przeszli na "ey ty" .. a no nie mam bladego pojecia ale za to ty wszystko wiesz najlepiej , dobrze ze cie mamy , i zapewne jak idzie sie domyslic to czytasz w ludzkich myslach i przewidujesz przyszlosc .. ta ?
Driger jest offline   Odpowiedz z Cytatem