Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2007, 00:39   #61
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Syfol Pokaż post
Update może być fajny ciekawe kiedy dokładnie będzie, wie ktoś?
Moze ale nie musi heh ;p

jedynie co mi sie podoba to spadek mocy magi (sd itp) ale w sumie z drugiej strony to jest tez spadek mocy UH .. czyli knight znow straci .. powinniem byc spadek tylko czarow ofensywnych a nie ;D

Czary dla druida .. Powinni cos zrobic z dobrym czarem jaki jest pralyze .. Powinno sie tego pozbywac za pomoca TYLKO czaru "exura" a nie kazdego jaki istnieje -.-' .. to juz by bylo o wiele lepiej dla druidow ..

Wymagania broni zdarte z innych gier typu "diablo" itp . wcale mi sie to nie widzi ;p

Nowe tereny .. ok ale szkoda ze znow dla pacc

Outfity .. no i ciekawi mnie czy dodadza jakies nowe i czy te Trzecie addony dodadzą

Co do tych miksturek zwiekszajacych staty (kopia diablo 1 i bodajrze wow)

Fajnie by bylo jakby dodali wiecej ciekawych atakow / najazdow i czesciej (tylko mocnych nie w stylu plaga ratow xd .. i to na kazde miasta )

co do tych czarow palaa , to jak ci sie skonczy amunicja i strzelasz to takze zdarte jest z Diablo 2 czar amazonki Magiczna strzala

Nie gram juz w tibie ale z chcecia skocze na mojego 8 lvlowego chara obejrzec co i jak sie zmienilo XD Coz zapewne to sie stanie 3 dni po uptade ale coz , nie ma pacca , trzeba czekac

\,,/
Driger jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.