@up
<3 ya
@offtop
Ja mam długie włosy dlatego, że ponieważ. I wystarczy. Niech no jeszcze tylko Roman zabroni długich włosów...
Btw. słyszeliście wypowiedź premiera - "Oczywiście, że trzeba walczyć z narkomanią. A marihuanę robi się z konopii?"
n/f/c
@topic
Zgodnie ze stereotypem to jestem śmierdzącym brudasem i powinno się mnie zamknąć za sam wygląd. Nieważne jest to jak ja postępuję, ważne jak wyglądam i jak się ubieram.
Zgodnie ze stereotypem moja babcia jest moherem, a ostatnio widząc mnie w koszulce Behemotha powiedziała, że ładnie i kolorowo wyglądam. Siedziało u niej jakieś inne babsko i stwierdziła, że ja to "szatanowiec" jestem. Babsko zostało opieprzone i już tamtej "chrześcijanki" u babci nie spotkałem.
Wszystko zależy od człowieka. Dzieciak będzie z siebie na siłę robił trv metalowca i starał się na siłę przekonać innych o swoim "stylu". To zazwyczaj bardzo żałośnie wygląda. A po odrobieniu lekcji wieczorkiem powie 'fuck the system' i wróci do domu po 21.
Jeśli ktoś chce pojechać na koncert to zakaz mu tego nie uniemożliwia. Tylko przyspieszy decyzję o porzuceniu tego, jakże otwartego, tolerancyjnego i katolickiego kraju.
|