Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2007, 11:49   #1208
gienkos
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gidekab Pokaż post
Dekcio i tobie podobni gdybys cokolwiek wiedzial o tej grze nie zadawałbys tak idiotycznych pytan. po to sa 4 rozne profesje aby nawzajem sie uzupelnialy kazda charakteryzwała sie zupelnie czym innym a nie po to aby wygladały podobie. jezeli chcesz sobie zrobic male statystyki to wybierz sobie kilka losowo wybranych swiatow i sprawdz ilu jest graczy z poszczegolnymi profesjami powyzej 100 lvl na poszczegolnych swiatach (knightow jest najwiecej) ale jezeli mi nie wierzysz to posprawdzaj sobie.
co do dmg sorkow i druidów skoro tak lajtowo gra sie sorcem dlaczego nie sprobujesz sam pograc ?? sprobuj sobie sam zabic solo dl lub hydre dajmy na 100 lvl bez utamki przy dajmy 680 hp (tutaj moge sie mylic poniewaz nie wiem dokladnie ile ma sorc hp na tym lvl ale gdzies tyle w przyblizeniu) dlatego tez sorkowie moze i maja wiekszy dmg ale popatrz na latwosc z jaką moga zginać co do upgate nie powinni zmieniac sily czarow ofensywnych tylko zlikwidowac lub przynajmniej ograniczyc takie czary jak vis czy mort. tak na koniec jeszce to sorc lub druid nie expi za free tylko musi w to zainwestowac sporo pieniedzy na mf a nie tak jak niektorzy z was tutaj sie wypowiadali ze zarabiaja duzo kaski nic nie tracac o botach juz nie wspominajac. argumenty najczesciej ktore slysze to trudne do wytrenowania skile itp sam od 2 tygodni gram tez knightem i zrobilem juz skile 68/67 przy paru godzinach gry w ciagu dnia a czy probowaliscie wytrenowac m lvl u sorca zobaczcie czy tez tak latwo jest wbic dajmy 75 m lvl i porownajcie koszty m lvl a skili knighta
w 100% popieram sorcem az tak super sie nie expi..kazdy mysli ze sorca ma kupe kasy a wcale tak nie jest.. ja mam 60+ lvl i nie mam az tak duzo kasy jak inni mysla, to knajt zarabia z palkiem najwiecej kasy a sorc ciagle musi kupywac mfy i runy ofensywne jak i defensywne. A co do mlvla to leci bardzo wolno.. ja na 50mlvl zrobilem 5bp sd i to zajelo mi 25h a 25h skilujac knajtem to juz jest sporo skila