Temat: NARUTO arena
Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2007, 18:13   #24
Scytcher
Użytkownik forum

Scytcher's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scytcher
Profesja: Paladin
Świat: Empera
Poziom: 13
Skille: 52/41
Poziom mag.: ?
Scytcher ma numer GG 602647 Scytcher ma login Tlenu sebek1995-95@tlen.pl
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Str4t0s Pokaż post
Zwlekałem z napisaniem tego tematu trochę długo ale wreszcie chciało mi sie ruszyć dupę ;P. Chciałbym przedstawić wam grę NARUTO arena.
Gra jest przez przeglądarkę ale we flashu. Wybieramy 3 ninja ze świata NARUTO np Sakura , Sasuke i Naruto, walczymy z innymi graczami (mamy pełną kontrole, jaką technikę użyje nasz ninja, tak samo inny gracz) i wykonujemy misje by odblokować lepsze postaci.
Link do gry : www.naruto-arena.com
Każda postać ma 4 techniki które wymagają pewnych czakr. Czakry dostajemy po kazdej rundzie.
Są 4 typy czakr.

PS : Jeżeli jak najszybciej zalozycie konta i zaczniecie grać teraz, to misje będą 4 razy latwiejsze ale tylko do końca tego tygodnia.
Edit :
Moja karta gracza. Są tu pokazane moje zwycięstwa, porażki i ile wygranych/przegranych mam pod rząd oraz moje aktualnie używanie postacie.

@down : kiedy wybierzesz umiejętność(możesz wybrać te ktore nie są przyciemnione lub mają numerek) musisz kliknąć na podświetlonej na żółto postaci, np. Jeżeli wybierzesz jakiś atak co zadaje obrazenia jednemu przeciwnikowi to musisz wybrać jedną z postaci przeciwnika która miga na żółto.

Lubie Naruto ostatnio oglądalem powturke odcinku z Crystszalowymi Lustrami ale naruto spryty jest Zarozumialy wielko glowy ninja nr 1 wrazie czego moje gg to 602647
Scytcher jest offline   Odpowiedz z Cytatem