ludzie litości , pare osób tutaj pierdoli jaklby nigdy w życiu w tibie nie grali , wiesz dlaczego cip obniżył sorcom dmg ? Bo grópy 2-4 sorcy robiły taki rozpoździel że to się w głowie nie mieściło , każdy pierdzieli że knightem masz spoko bo masz dużo HP co ztego że mam więcej od sorca skoro padam szybciej od niego ? Przykład mój ostatni dead, 1 combo ue przeżyłem, doszedł trzeci sorc i mogłem wogóle stanąć i dać sie zabić, chodź miałem plan działania to i ak mi się nie udało i nie miałem na to jebanego wpływu.
Co do nowych "czarów" knighta , co wnich jest ots'owego ? Są jak najbardziej na miejscu , i zgodne z realiami tibijskiego świata , a ich "inkantacje" są następstwem cip'owego zaporzyczania wyrażeń z łaciny.
Co do pallków , Assasin star za 500 gp sztuka według mnie to dobry wybór , do tych co płaczą :
1. Są naprawdę drogie
2. za 400 + w pvp to wchodzi jedna na pietnaście uzytych ?
3. na filmie z mini wojny na TS widać jak 210~ pallek wali z tej gwiazdki za 40~ dmg , dwa razy pod rząd.
4. będzie super cięrzko złożyć combo sd's/exori/gwiazdki pallkowe, no chyba że ludzie napiszą takie boty.
Acha co do obrażen knightów po redukcji 15 %.. są centralnie nie dużo lepsze od tego co mamy teras , jest to skok na poziomie <bijemy dl'e z hmm> <update> <bijemy dl'e bez hmm> , według mnie nie wiele , ale większość histeryków pewnie już wieści jakiś debug lol.
Acha a co do tego że nie będzie komu sd sprzedawać , ilu pallków na Galanie kupywało sd ? 4 ? 5 ? WOW , teras każdy sorc będzie kupywać 30-40 % więcrej sd'kow ? liczac ilu mamy magów na servie.. to wydaje mi sie ze wiecej sd'kow bedzie potrzbnych. No chyba ze magowie dadza sobie spokoj i pojda plakac w podusie, bo sorce juz nie sa przecholowane jak przez ostatnie 1,5 roku.
Przezylem w tibii panowanie knightow (w pvm) , panowanie palli (pvm i pvp) , teras przeżywam sorce i druidy (najgorszy okres, najmniej "rpg" , najwiecej cheatowania i dzieci hotkeya) , wkoncu doczekal sie wmiare zbalansowanej rzgrywki wymuszajacej gre zespołową (i nie mowie tu o 2 sorcach spamujacych razem ue) pomiedzy roznymi klasami , wreszcie doczekalem sie knighta walczacego bronia / pallka lejacego dystansowymi broniami.
Nowa era w tibii nastanie na dniach.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
|