Co do pana, który założył temat. Człowieku! LVL to nie wszystko w tibii wiesz? tobie chodzi tylko to, żeby wbić w miesiąc 100 lvl. Gdzie się podziały czasy, gdzie każdemu lvl wisiał, gdzie żeby wykonać questa trzeba było robić coś więcej niż odpalić stronę z solucją?! Dla większości ludzi tibia to życie i jak coś się w niej zmienia to dla nich przez reszte życia jest dół i w ogóle kiepsko się czują!
Wiecie co? na 40 lvl (gram ms'em) lał mnie 100 knight (dark'shark) i nie mógł mnie ubić w połowie drogi aż do samego carlin, bo zwiałem do depo wastując tylko bp mf (!). Blokował mi drogę ile wlaziło, walił z explo jak debil ledwo go wymijałem i co? A 100 sorc bierze 40 sorca na hita. I gdzie tu sprawiedliwość?
Ja się tam cieszę, że ulepszyli pallów i knightów. Po za tym jak ktoś nie czytał, sorc dalej będzie lepszy od knighta ale nie 10x tylko 2-3x! Także nie proszę nie płaczcie bo update udany (no z wyjątkiem tego brzydkiego outfita).
"vis, flame, mort podstawowe czary do expienia (...) teraz się będzie wyciągało zamiast 150k 120k/h" I CO Z TEGO?!... poexp sobie godzinke więcej niż zwykle to Ci się exp zwróci...
|