Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2007, 18:56   #10
Kriss'q
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pramus Pokaż post
Na tibia.org.pl znajduje sie temat z poszukiwaniem prezenterow. Widze, ze wymagacie jakiegostam doswiadczenia. Po prostu wybierzcie z 2-3 DJ'ow-Tibijczykow na Tibijskie audycje.
No właśnie, wymagamy doświadczenia.. Niestety nie przyjmę kogoś kto ma piskliwy głos, nie potrafi się wysłowić lub ma ograniczony zasób słów.
Ale myślę, że aby poprowadzić wywiad z jakimś graczem (bo ten pomysł mi się spodobał i wejdzie w życie- dzięki Uther92 ) chyba nie trzeba grać w Tibię? Wszystko sobie można ułożyć przed audycją.
No a nad wymową będziemy pracować : )

Cytuj:
Dalej będę obstawał przy swoim, że jest to radio jak inne i nie wiem dlaczego jest powiązane z Tibią. Takie pozdrowienia przecież mogę wysłać na każde radio. Należało by dodać tam więcej elementów z tej gry, jeżeli chcecie się tak nazywać
Tak, ale czy wszyscy Tibijczycy słuchają jednego, tego samego radia? Naszym celem jest właśnie to, aby topstacja stała się główną rozgłośnią słuchaną przez graczy.
Na razie zbieramy pomysły... z pewnością usłyszycie wywiady, pozdrowienia... no i niusy są pod znakiem zapytania.

Ostatnio edytowany przez Kriss'q - 17-06-2007 o 18:59.
Kriss'q jest offline   Odpowiedz z Cytatem