Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2007, 19:45   #11
dukos
Użytkownik Forum

dukos's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
mówcie że jestem nubem
KNIGHT ma DUŻO hp, ma DUŻE DARMOWE hity i to KINGHT jako profesja powinna być trochę słabsza od reszty z racji na ILOŚĆ HP
PALLADYN ma DOŚĆ DUŻO hp, EXURA VITA, DUŻO MANY I ZAJEBISTE HITY i może używać SD i trzymać potwory na dystans
wg mnie powinni zmniejszyć o kolejne 35% bo knight to czołg, palladyn to darmowe expienie, a sorc to szybki ale czasami ryzykowny exp. Przestańcie płakać, że knight to ma źle, bo ma zajebiście. Jeszcze 2 lata temu sorc bez 100 levela mógł expić co najwyżej z kolegami ..bo jeżeli expił sam był narażony na atak takiego samego levela(; Czy ktoś pamięta, jak 6600 many ładowało się 7godzin? Ledwo magiczni dorwali się do koryta, a tu już, że za słabo mają knighci i palladyni
prawda...

mag to bardzo delikatna profesja ale nadrabiajaca czarami...

teraz knight ma wiecej czarow ofensywnych niz druid LOOOOOOL tepe cipy powinni zrobic cos zeby knightem nie mozna bylo botowac. knight to maszynka do zarabiania kasy i najlatwiej nim botowac, jeszcze na npvp. jakby nie zredukowali tych hitow to bylo by pewnie mozliwe botowanie takim 200 ek na DLach na poi... chore to. jakos patrzac na seromontisa i EO to chyba knighci tak zle nie maja jak spokojnie robia po tyle kk exp dziennie. kazdy by chcial najlepiej dla swojego voca ale teraz magowie beda mieli waste na wszystkim... nie wiem za co ci w cipsofcie maja placone i skad oni wogole takich ludzi biora...