Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voytex
Do kurwy nedzy to nie sa czary tylko UMIEJETNOSCI? rzut bronia czy uderzenie w ziemie do kurwa czar? a ze tibia jest tak zjebana ze to wyglada jak czary i zzera mane i trzeba wypowiadac jakies "chujo mas hur" -.-
zreszta mnie to pierdoli bo i tak juz nie gram w tibie ;p moze po upie logne sie na mojego knighta i tyle
|
w takim razie druid ma za malo "umiejetnosci" ofensywnych. gowno mnie obchodzi czym on atakuje, co to robi i jak to kto se nazywa. rzut czy nie rzut... je mane a sila zalezy od skilli/w przypadku magow od mlvl czyli CZAR. od czegos takiego rosnie mlvl a co za tym idzie zwieksza sie sila leczenia poprzez uh...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Itawi
(...)Sorcem 50lvl wbijesz w max dwa tygodnie(...)
|
wlasnie takie podejscie mnie wkurza, max w 2 tygodnie, to ty grasz na sile czy dla funu? i jzu sie nie przechwalaj czego ty nie mozesz. ja gram bo gram. 2 lata gry i mam ten 120+. i gowno mnie obchodzi ze ktos powie ze da sie taki lvl wbic w 2 miechy. uczylem sie grac i gram kiedy mam ochote a nie jebie jak glupi po 12h dziennie expiac, jak jestem dlugo online to gadam z kims robiac runka czy poprostu sie bawiac. TIBIA STRACILA UROK GRY RPG. Wszyscy graja dla statystyk...