Temat: Skandal !!!
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 00:26   #256
Demonq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *MuSiaL* Pokaż post
Juz do tej pory Sork/druid podczas expienia mieli waste a teraz bedzie 2x wieksze...
Przeciesz to jest oczywiste ze Magia jest silniejsza od walki bronia.
Magowie zawsze mieli "powera" nawet jak biegali z mieczem po soldach na 60 lev lecz zawsze idac na cos mocnego mogli szybko powalic przeciwnika za pomoca runy/czaru. Te czary sa potezne ale przeciesz runy i mana sie konczą ?? Knight moze walic i walic przez caly dzien i wsumie az tak malo nie zabiera.."grosz do grosza i bedzie kokosza"=hit do hita i bedzie exp...
Gralem Knightem i wcale nie byl jakos wielce pokrzywcony expil wolniej ale zawsze mial kase!! Sork expl szybciej ale przy jakich stratach?? zawsze runy i manasy szly jak woda i skad na to brac kase [8-80lev] ??
Podsumowujac Magowie sa slabi i musza szybko zabic przeciwnika albo sami zostana zabici
Niemam nic przeciwko aby Knight i pall otzrymal cos ekstra, nawet podoba mi sie pomysl aby zwiekrzyc ich arsenal i obrazenia jakie zadaja ale do pewnych granic
To SD,UE,Ewave powinny zadawac najwieksze obrazenia w grze ich mozana urzyc tylko pare razy bo mana sie skonczy...a axe/sword/club -em mozna walic bez przerwy i boltow mozna urzywac dluzej i wiekszej ilosci niz spontaniki i run

On przedstawił to o co mi chodzi w świetny sposób a jeśli ktoś nawet tego nie potrafi zrozumieć to już jego problem.
Ale znając życie zazdrośni knightci o to że to nie oni posiadają najpotężniejsze bronie będą mnie wyzywać za to że tak myśle.
zobaczcie swoje HP macie go 3x wiecej niż magowie wiec nie padniecie tak szybko jak mag. zawsze macie szanse sie wyuhac
Wasz Cap macie go duzo więcej dzieki czemu mozecie wziąć wiecej loota który po spienieżeniu da wam te kilka k wiecej kasy
a magowie musza zbierać tylko te najwartosciowsze rzeczy ktorych nie wypada tak duzo wiec nie zawsze z expa ma sie jakis zysk
Macie wiele atutow ale nie mozecie tego docenic.

PS. I znów po moim poście zaczną wyzywać mnie tylko dlatego że mowie prawde której niektórzy nie potrafia zrozumieć
Demonq jest offline