Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukiner
gdzie moge expić palem lv 12 skille 43/37 (od skillowania już rzygać mi się chce  ) eq bow, scale armor, dark shield, a reszta to taki zlom. Szukam jakiegoś miejsca gdzie mógłbym expić żeby zwracało mi się za strzały najlepiej na powierzchni jak by się dało ale w podziemiach też mogło by być (myśłałem o rotach ale nie znam takiego miejsca gdzie jest ich dużo na dużym obszarze, nie liczę fibuli bo klucz na wejście kosztuje 2k a tyle to nawet nie mm a wole kasę wydać na strzały lub coś innego).
|
Jeżeli znajdujesz się w Carlin,Ab'Dendriel ,lub w Kazordoon to polecam Goblin Mountain.Na powierzchni gobliny.Pod ziemią so rotwormy.Bardzo miło tam się expi.Za strzał powinno Ci się zwracać.Z goblinów nawet sporo kasy leci ,a co najważniejsze to kamienie, które możesz sprzedać(100 kamieni-1k) ,lub zostawić je sobie na dalszy trening.
Drugą opcją jest Cyclopis ,lecz na razie na tym lvl i z tymi skillami bym nie polecał.Łatwo może ktoś Cię bloknąć.W dodatku sporo marnowałbyś arrowsów na Cyce.Oczywiście możesz spróbować -do odważnych świat należy.
Teraz najważniejsze jest ,aby wbić ten 13 lvl i kupić Conjure Arrows.Będziesz mógł robić własne strzały co jest opłacalne.Pozdrawiam