Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 01:57   #23
esdek
Użytkownik Forum

esdek's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
hahah ten twój rare set o ile mniemam to jest mpa g legi blablabla? Na refugii ten twój rare set nie kosztuje więcej niz 1.5kk to po 1. Po 2 sorc wychodząc na maina nie dostaje odrazu 80mlv:S

Wg mnie to crapsoft za późno zdecydował się na 'balansowanie' postaci(; no ale cóż ich firma, ich kasa.

BTW.
Chciałem dodać, że magiem trudno się wybić i jak to mówicie"masowe mordowanie demonów" to tylko u mdw(; bo żeby wbijać 3mln dziennie to też troche trzeba posiedzieć, a zwykły śmiertelnik chodzacy do liceum/pracujący tego nie ma możliwości osiągnąć.
Ale zwróć uwagę na to że gdy masz już maga/druida na okolo 40mlevelu i ok 40 lev,to magic rośnie ci sam poczas na*******ania visa np.na tombie.Knight takiej zabawki nie ma i jest skazany na skilowanie calymi dniami podaczas gdy sork przyafkuje z 4-5dni i ma w miare dobry mlev.

Ktoś tam up powiedział że knighci tylko potrafią afkować.A co może może druidzi i magowie nie afkują??Jak myślisz komu sie bardziej opłaca afkować :Elderowi czy Knitghowi?

Ludzie troche loozu i na pewno wszystko będzie wporządku.Sam mam 43 ed na acc oraz gralem od 0 do 80lev knightem i wiem jak odmiennie gra się tymi profesjami.Wreszcie będzie można pograć ek.

Łukasz

Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie )
esdek jest offline   Odpowiedz z Cytatem