Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 03:29   #163
snakebite
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 03 2004

Imię: Revul Gaga
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 149
Skille: 96/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Witam, czytając wasze wiadomości poprostu nie sposób sie odezwac. Widze jak 80% ludzi narzeka ze "udupili" sorca. Ludzie to świadczy tylko o waszym noobostwie, grając na celeście żal mnie sciskał jak widziałem +100 lvlków którzy nie wiedzieli jak napisac poprawnie słowo "ktUry", ich gra(i zapewne wasza takze) polegała na wciskaniu i trzymaniu f1(exori vis). Dla porównania jestem 149 knightem na celescie, postac załozyłem jeszcze przed wszystkimi balansami postaci i gram knightem od bardzo dawna. Czym róznie sie od was? Mianowicie tym ze potrafie expic bez waste knightem w takich miejscach i na takie sposoby o których nawet nie śniliście, teraz wreszcie będe mógł expic normlanie, bez obawy ze 149 elite knight robi mniej expa na dragach od 60 druida :-). Dlaczego tak narzekacie? Bo kierujecie sie stereotypami, dla was demon hunt to bloker+postac magiczna, ale czemu tak musi byc? Dlaczego knight nie moze huntowac na demonach z palkiem? Ble ble ble płaczecie ze knight i palek maja gigantyczne hity, ale zauważcie ze przestaną oni uzywac praktycznie run ofensywnych i np taki palek nie będzie tak jak dawniej bil dls bolts+hmm, tylko same bolciki, ta sama sprawa tyczy się knighta. To update to wielki krok w przód. Cipsoft w porównaniu do was nie jest stereotypowy, przełamuje lody, daje świerze spojrzenie na grę, bo tak naprawde każda postac w tibi jest swego rodzaju bohaterem, więc czemu tylko magiczni bohaterowie mogą spokojnie zwiedzac tajemniczy i pełny zagadek świag gry?