Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 09:10   #35
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca Pokaż post
Dzizus kurwa ja pierdole, ale jak bedzie wypad na sorca starczy 3 palow ktorzy beda z PB po 100 walic -,- wy tylko myslicie o sile attacku, ale ile sorc ma hp ? To jest w parzadku ? Jezeli wzmacniaja sile broni itp niech zmiejsza ilosc hp na level -,- jebane debile z cipsoftu kniaghtem ktorym bedziesz musail tylko stac i sie leczyc bedziesz expil szybciej niz sorc. Wiem, wiem zara ktos bedzie mowil dlaczego sorc ma szybciej expic. Od razu odpowiedz bo ma mniej hp i wieksze prawdobienstwo ze padnie... -,-

@Navoxiv, a gdy chce ogladnac filmik z testa pojdzie mi na tej tibi czy jak ?
Knight expil zawsze szybciej niż mag. Dopiero po ostatnim update sie to zmienilo. Teraz poprostu wraca dawny porzadek. kthxbye

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
@Toca , niezapominaj że sorc jest najszybszy , zawsze może uciec , a jak było wcześniej ? jak cie gdzies drapnelio (knighta) to ,miales zgon 95 % , nie uciekniesz bo za wolny , nie m wallniesz , ostatnia szansa to rzucanie garków w odpowiedni sposób ale one ważą tyle ze watpie ze ktos nosi ich duzo ze soba caly czas.
Ja tam zawsze mam przy sobie 5-6 garnków, nigdy nie wiadomo co do niego wpadnie. Bo ja glodomor jestem ; ((

Ostatnio edytowany przez Trialowiec - 18-06-2007 o 09:31. Powód: kosmetyczna poprawka
  Odpowiedz z Cytatem