Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Odejmij od tego tych ktorzy zostali zabici bez wypowiedzenia wojny . Nie wyglada juz tak imponujaco prawda? Btw. okreslenie "cale dof" to przesada ^^
w takim razie conajmniej polowa lvli 50 + to n00by ^^ lvle 100+ tez ...
@ wojtek/wtajemniczony
nie tylko byl z nami na isarze premii i azurze, przez ostatnie tygodnie byl naszym liderem .
@yava
troche mi ciebie szkoda, bo mimo ze nas zdradziles to i tak zostales zabity przez swoich "przyjaciol" . powodu nie znam i raczej nie chce znac, ale dobrze ze divi odwala robote za nas
|
Ok przed wypowiedzeniem wojny padł Drazharm... zresztą on był w wojnie Tano go ubił

więc nie wciskajcie polskim dzieciom z tego forum jacy źli jesteście , fakt całe DoF to przesada ty nie padłeś bo od początku wojny w Wolf Tower siedzisz.

Nie ściemniaj , że byłem z WAMI na Jsarze , bo Ciebie tam nie było , uratowałem tam nie jedną dupę z DOFu , ale cóż nie można cały czas być pacyfistą i liczyć na to , że nas nie ruszą

o czym się dobrze przekonaliście...

Już nie będę mówił co i jak o was myślę teraz bo mnie nudzicie tym swoim ciągłym pieprzeniem 8) Cieszę się , że za tydzień nowy serwer i będę miał na was wy***ane , a wy na mnie

Hehehe
@Pokame
Ty waliłeś do mnie z SD ja uciekałem oblewając cię mana fluidami co by wszyscy widzieli jaki kolor moczu oddajesz gdy się cieszysz na nasz widok

Nadal nie odpowiedziałeś nic na temat fragów nie dotyczących wojny

hehe prawda w oczy kole?

Zamieszczasz moje screeny i Manura na których wygląda , że padliśmy albo błagamy o litość... no ale tak w końcu to polskie forum prawda się nie liczy a najczęstszym tematem jest "halp nie moge wyjsc z troli pomocy" :-)
@Wtajemniczony
gadaj jak inni ja powiedziałem Drazharm idzie na dno i jeśli będzie trzeba ja razem z nim.
@SF
Wyjdzcie z tego Wolfa jak jest nas po równo co? ;p