Temat: Seria Gothic
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 11:07   #29
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Redial Pokaż post
Ja tez ldugo w gothica gram ... Gothic jeden ukonczylem razy 4 Gothic 2 razy 11 !! NK razy 2 bo mi sie nie podobalo. I Gothic 3 ... Tutaj nie musze duzo mowic, przeszedlem jeden raz bo mi sie zygac chcialo tak slabo mi chodzilo a pozatym gra ma w huj niedorobek i jest jednym wielkiem blendem a fabula jest nudna jak flaki z olejem ... przeszedlem zeby zoabczyc jak sie skonczy
Za to fabuła w 'dwójce' jest arcymistrzostwem. W kolonii pojawiły się smoki, idź je zabij...
Naprawdę, nie rozumiem narzekania na niedopracowanie G3. Ja mam u siebie Radeona 9600, Semprona 2800, 1 GB ramu i gram na średnich detalach. Przycina się tylko wtedy gdy jest sporo osób na małym obszarze.
@Topic:
IMO najlepszą częścią gry jest G2 - twórcy nabrali doświadczenia, rozwinęli niektóre pomysły, zwiększyli poziom trudności gry. Niestety, nie ma róży bez kolców, bo skończeniu G1 z zespołu odeszła jedna ważna osoba, co odcisnęło swe piętno na G2...
A G3 to już zupełnie inna historia. Dzisiaj twórcy stawiają na przepych graficzny, nie zważając na klimat i inne ważne rzeczy. Owszem, G3 jest świetny, jeno 'trochę' niedopracowany. System walki jest do rzyci, a obiecywano nam super przystępny system dla wszystkich. I owszem, jest dla wszystkich, bo klikać każdy potrafi. Jest jeszcze wiele niedopracowań, jak np. przesadzona siła maga...Ale jednak te wszystkie wady, bugi itp. nie zdołały zabić magii Gothica i uważam 'trójkę' za godnego następce.
@Edit:
Cytuj:
Dla mnie oblivion lepszy od gothika 3.
I to i to z założenia miało być czymś lepszym. Jednakże gówniana fizyka i inne "super nowoczesne technologie" skutecznie odrzucają od Obliviona.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 18-06-2007 o 11:10.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem