Mi sie podoba

10/10
I jeszcze sprawa rekrutacji

Mam nadzieje, że można mnie gdzieś jeszcze upchnąć.

Nick: Khain
Historia:Khain zostal porzucony przez matkę w lesie gdzie znalazł go czarodziej Tarnas. Mag przygarnął chłopca i postanowił przyjąć go na swojego ucznia.
Kiedy Khain podrósł jego mistrz wyczuł w nim czarne moce, wtedy nienawiśc do złych mocy wyparła życzliwość do ucznia, Tarnas znienawidził Khain'a, chociaż niczemu nie był winien. Młody czarownik zauważył że jego mistrz go znienawidził.
Khain zamknął się w sobie i całymi godzinami przesiadywał w biblotece. Pewnego dnia znalazł księge traktującą o czarnej magii, ukrytą przez Tarnasa w tajemnej komnacie.
Księga tak zaciekawiła chłopca, że postanowił ją ukraść. Księga zaszczepiła w Khain'ie pragnienie zemsty na surowym mistrzu. Kiedy pewnego razu Tarnas wszedł do jego pokoju młody czarnoksiężnik bez żadnych ceregieli rzucił na mistrza śmiertelne zaklęcie.
Kiedy mistrz padł martwy na ziemie Khain poczuł, że staje sie silniejszy. Zrozumiał, że po zabiciu swojej ofiary przejmuje jej energię. Ruszył z krwiożerczym uśmiechem mordować niewinnych aby zwiększyć swoją potęge.
Outfit:

Klasa: Czarnoksiężnik (taki zły mag

)
PS: Prosze się nie śmiać z histori