Temat: Wojna Nowa
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 15:04   #547
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
HAAHAHAHHA i kto to mowi wez ty lizodupie z tym swoim charem ciulanym po katach sie zamknij wreszcie. Zyjesz przeszloscia czlowieku, poczatek serwa loool na poczatku serwa to jestes kims jesli masz czas na pg, z biegiem czasu liczy sie tylko to czy masz jaja czy nie, tobie zawsze ich brakowalo stad tez jestes kim jestes na tym serwie od 2 lat. Rofl i co wbiles sie wkoncu do dpft co? masz swoje 5 minut wreszcie i zaczynasz nagle cwaniakowac, czemu nie byles taki cwany wobec linda pare michow temu jak w dpft byl.
Rofl sua jedzie linda, to tak jakby rl owner aaty smial sie z alunira ze ma slabe pvp.
Juz nie pamietasz jak w czasie war beach vs dpft lizales mi dupke "moze jakies runki/ringi chcesz"..."jak dostane neta wbijam do beach, bo polakom nic nie zawdzieczam na tym serwie" rofl...jakos nie dostales tego neta do czasu zakonczenia wojny ale dziwnym trafem jak sie skonczyla BUM sua dostal super lacze i pg mode on. Jestes zwyklym lapsem czlowieku.
mocne ale popatrz kim ty ejstes,byle gowniany palek ktory bedac 2 lata w dptf umial tylko pekowac i udawac kozaka ,2 lindlay,w pzreciwienstwie do was 2 ja chociaz umie grac i bic lvl a wy...podejsc do 70 lvlv pay boh or hunted by dptf... zalosne,jestescie smieciami teraz czemu tak niecwaniakujesz jak kiedys bedac w dptf??bo syzbko by sie to skonczylo taka prawda,jechac umiesz kogos a sam siebie widzisz jako mastah pvp,
@lindlay
dla scislosci,gdybys niebyl wczensiej w dptf niebylo by cie na arcani od dawna,to co zawdzieczasz zawdzieczasz plecom jakie miales wczesnej a teraz to sie skonczy...dosc szybko

btw i znow musisz kupic blesy
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow

Ostatnio edytowany przez notop - 18-06-2007 o 15:08.
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem