Temat: Wojna Nowa
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 17:16   #552
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
mocne ale popatrz kim ty ejstes,byle gowniany palek ktory bedac 2 lata w dptf umial tylko pekowac i udawac kozaka ,2 lindlay,w pzreciwienstwie do was 2 ja chociaz umie grac i bic lvl a wy...podejsc do 70 lvlv pay boh or hunted by dptf... zalosne,jestescie smieciami teraz czemu tak niecwaniakujesz jak kiedys bedac w dptf??bo syzbko by sie to skonczylo taka prawda,jechac umiesz kogos a sam siebie widzisz jako mastah pvp,
@lindlay
dla scislosci,gdybys niebyl wczensiej w dptf niebylo by cie na arcani od dawna,to co zawdzieczasz zawdzieczasz plecom jakie miales wczesnej a teraz to sie skonczy...dosc szybko

btw i znow musisz kupic blesy
Na aro nie gram juz od dawna to raz. Dwa swoja pozycje wywalczylem sobie i nawet majac taki gowniany char 60+ moglem na serwie robic co chcialem, ty z koleji z tym swoim "mega wypasionym" drutem lizesz dupy od 2 lat zeby tylko moc sobie pograc na serwie. MAstah pvp nigdy nie mowilem ze jestem choc jakos sobie radze, a pa jestem bo to mnie bawi i h... ci w dupe lamusie jesli ci to przeszkadza. PG moze kazdy tylko ze nie kazdego to bawi siedziec po nascie h dziennie orac stwory jakies...zeby to chociaz wymagalo jakiegos wysilku intelektualnego to expienie. Jestes najwieksza hlvl pizda na tym serwie i nawet obecni twoji ziomkowie z dpft darli z ciebie lacha sua=good payment. Bo taka jest twoja historia na tym serwie lag/lag/war=payment/lizanie dupy.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem