Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
Na aro nie gram juz od dawna to raz. Dwa swoja pozycje wywalczylem sobie i nawet majac taki gowniany char 60+ moglem na serwie robic co chcialem, ty z koleji z tym swoim "mega wypasionym" drutem lizesz dupy od 2 lat zeby tylko moc sobie pograc na serwie. MAstah pvp nigdy nie mowilem ze jestem choc jakos sobie radze, a pa jestem bo to mnie bawi i h... ci w dupe lamusie jesli ci to przeszkadza. PG moze kazdy tylko ze nie kazdego to bawi siedziec po nascie h dziennie orac stwory jakies...zeby to chociaz wymagalo jakiegos wysilku intelektualnego to expienie. Jestes najwieksza hlvl pizda na tym serwie i nawet obecni twoji ziomkowie z dpft darli z ciebie lacha sua=good payment. Bo taka jest twoja historia na tym serwie lag/lag/war=payment/lizanie dupy.
|
malo wiesz duzo gadasz
po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ to ze zaduzo idiotow bylo tam moja wina ze takich invitowalem pozniej sobie niemoglem poradzic z dyscyplina dlatego wyszedlem i sie wyplacilem
3.ponzije SK mnie wzielo do siebie z kilku powodow,znalem kilka osob z SK z innych serwow jeszcze i chcieli abym gral
pozniej stracilem neta i nieexpilem wogole prucz hydr na ktorych robilem2 lvlv w przod 1 w tyl na kickach(popytaj ludzi dlaczego na takim lvlv expilem zawsze z knightem a nie sam a moglem) w
4. w wojnie sk vs dptf niemoglem walczyc bo taki net mailem i po wojnie moglem albo niegrac wogole albo sobie stac na wyspie drutow i pol roku robic uhy(tez tak uczynilem) i zaplacilem
5.w beachach neiwalczylem bo neta odzyskalem w marcu i pomimo ze bylem wolny moglem expic neiexpilem ponad pol roku z powodu neta
6 dostalem neta i expilem co bylo widac odrazu,
pzredewszystkim moze i jestem dla ciebie byle g.. ale mam kilka zalet ktorych ty niemasz
umie przyznac sie do bledu i umie przyznac komus racje i w przeciwienstwie do ciebie mam na bank wiecej osob ktore mnie szanuja na arcani niz ty nawet w TTT pomimo ze walcze przeciwko nim nikt z tych osob(nieliczac holoty jak lind choc on takze na tibi mnie nigdy neiwyzywal za co szacuneczek) nigdy mnie neiwyzywal i niema mi zazle bo zna mnie i wie ze niemam wyjscia innego
wiec na 2 raz zanim cos napiszesz sprawdz wsztystkie szczegoly bo jestes....zalosny