Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 18:58   #3069
KaMiLSpAwW
Użytkownik Forum

KaMiLSpAwW's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: tipia
Gildia: jest
Świat: sax
Poziom: :<
Skille: eh
Domyślny DEDAW DRAS NOOB i SHARER!

Hmm..dedaw taki mądry , all bylo innaczej i jak to co przeslales 1 jest wogóle kłamstwem, dowiedzialem się od kilku osób ,że jestes sharerem , i mam na to dowody bo ta 1 rozmowa to z twoim bratem była prowadzona , SHARERZE , nie ma co tu duzo mówic noob padl 3x w 2 dni przez głupote i przez to ze sharojesz z bratem , wiem jestem Tutkiem i mam takie przywileje ze zrobie Temat O Tobie na Tutors Board i Gammemaster i prawdopodobnie załapiesz bana ;]

Napoczatku to innaczej wygladało (rozmowa z twoim bratem) i potem z Toba innaczej sie gadalo ;] ?A zlodziejem nie jestem bo wiesz jaki byl temat rozmowy i jak to się wszystko dzialo , nie masz dowodów ze Ci zabrałem więc mnie nie bezpodstawnie nei oskarazaj.Desp mi dawal na przetrzymanie DH , Damer cale eq bo mial chaka i co okradłem ich ?---Nie

Tez moge wkleic twój nick napsiac rozmowe i powiedziec ze zabrales mi mpa ? a tu co <---niesety Ci sie to nie udalo więc nie mów mi tu jaki to ja jestem ,jedynei co to mozesh załapac bana

Specjalnie pisesz to zeby mnie zirytować przez to ze przez swoja głupoe i sharowanie padasz..enjoy

Sam dedaw jestes noob bo chodzisz bez aola z Takim eq tak btw..niem oaj wina że ktoś Ci zabral -,- ja byłem z Toba ltkyo na hero

@Up masz racje dowiedizalem się od kilku osób ze on tez jest Thieft , więc co ty zrobisz źle , Tobie zrobia podbnie ;]

Only WoW

Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 18-06-2007 o 19:01.
KaMiLSpAwW jest offline   Odpowiedz z Cytatem