Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morrusek
Zgadzam sie w Toba w 100%. Moge dodac tylko jeszcze, ze po ostatnim update gdy to sorcerer i druid dostali rozdzki, wiekszosc graczy z poziomow do 60 lvla (mowie i knightach i paladynach) przeniosla sie... blablabla
|
Lol ???
1. Zrób sorcerera/druida
2. Zrób palladyna/knighta
3. Wbij skille 50/50 palladynem/knightem
4. Idź expić w to samo miejsce sorcererem albo druidem oraz knightem lub palladynem. (najlepiej facc)
5. A potem wróc i pochwal się levelami...
Ja gram głównie facc bo szkoda cash na komerche przy której żal dupę ściska...
Przykład pk char mojego brata 20 knight wbił level 2 razy szybciej niż ja...
Przykład 2 Ja będąc 20 sorciem wziąłem na spar mojego brata on przy skillach 60/60, war hammer, club ring walił we mnie 30/40... ja żeby zadać podobny lub trochę wyższy hit muszę zużyć : albo bardzo dużo many, albo sd <365gp bodajże>
Wszyscy tu mówią o high levelach, ale na starcie to postacie magiczne mają przesrane...
Mój rl miał 35 palladyna do pk po 10-15 boltów, które kosztują 15-30 gp ? 32 sorc miał już red hp o ile nie szybciej... = 160 many na vite powiedzmy co w manasach wynosi 110gp... Niby małe waste, ale jak by tak zebrać wszystko do kupy ? To powiedzmy po 10 takich akcjach:
10x110 = 1100
10x30 = 300
1100 - 300 = 800 gp
Takie waste ma sorcerer po walce z palladynem ...
A dalej będzie blablabla spam itp.etc. offtop i nie wiem co jeszcze...
See'ya ~~ bo szkoda mi na was czasu "profesorowie", którzy znacie się na Tibii <pisane ironią>