ogarnijcie sie wszyscy, prosze was. Nie che mi sie wszystkiego cytowac, zmecozny jestem juz powoli tym, przejde do rzeczy.
Ryba: Od zawsze bylem z wami, nawet na taerze, pozniej na elverethu. Ogarnialem ludzi, szwedow nie szwedow, bosniakow turkow. Mialem wrazenie, ze bylem jedynym ktoremu zalezy aby LS wygralo. Potem kazdy pokolei (m.in. gal) zaczeli sie wyplacac tlumaczac sie jakimis swoimi durnymi wymowkami. Jaki byl plan, dobrze wiedziales. Chociaz moze nie, wpadales na 5min na venta w tygodniu. Zupelnie jak pephy. Wszyscy juz mieliscie to w dupie, jak ogarnalem Evo (nawet jak mial bana!) postaral sie mi pomoc aby zorganizowac jakas akcje. Jak padl tina? Taaa, wchodzilem na venta, patrzylem ilu u was jest. Mowilem o tym NG. Jestem sprzedawczyk? Ok, moge miec. Mam na to totalnie wyjebane. Zaluje ze tylko Tina mial PZ. Zaczalem sie zastanawiac, z kim bylo by mi lepiej. Czy z ng czy z ls. Powiem tak, LS dzien w dzien suzkalo problemu. Jakies klotnie, pedały ranko na ventrilo. Kiroyku, najlepsze jest to ze tak bardzo trzymasz z Tina teraz, ale pare dni wczesniej dupe mu rabales i po wygranej wojnie z OoN nie chciales mu dac ani 1k za jego pomoc. Wiec ja juz nie bede mowic kto tu jest fałszywy. NG nie takie straszne jakim go maluja. No fakt, wolalbym grac bez nich. Najciekawsze jest to, ze przez ostatnie 3 tygodnie NG bylo totalnie nie aktywne, w 5 na ventrilo. I wiecie co ? Wygrali. Sami sie wyrzneliscie nawzajem, szukaliscie problemow miedzy soba. Klotnie, walki, spory. Typowe polacksy : ) Czasami tak jest, ze gimnazjalistom sie popierdoli w bani. Zaluje ze nie zrobilem listow/nie zrookowalem szikaki, bylo by zabawnie : | . Przemyslcie sobie teraz kto z kim trzyma, odrzutki pokroju ryby, tiny, kiroya, ranka. Jak jestscie osobno dupe sobie rabiecie. Jak razem to wielka solidarnosc. To was zgubilo miedzyinnymi.
ps. Ja rzucilem ta gre, minie ban tygodniowy, robie miesieczny. Nie dlatego ze zalamalem sie po glebie. Jest mi strasznie zal czasu na granie z wami wszystkimi. Zaluje ze ostatnie 3 miesiace bylem na jednym ventrlo z kiroyem i innymi szmatami. Ktorzy byli mili dla nas kiedy to potrzebowali pomocy. Tak sobie mysle, ze za duzo nerwow stracilem na ta gre. Wiec elo
Asmit, Pyro, Vuzox, Xevres <3