Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
malo wiesz duzo gadasz
po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ
|
powiem jedno sua...zawsze ludzia wypominales brak kultury itp..ale nie wiem czy byles nawalony piszac tego posta no ale sory... wyszlem... doszlem...
no prosze Cie czlowieku... wyszedlem, doszedlem... wiem, ze to jest wypominanie itp...no ale sa granice;]to az boli jak sie czyta.
@temat
aata wymieka no poprostu... mialem "przyjemnosc" siedziec na ventrilo z tym gosciem...no poprostu takie sceny jakie sie z nim dzialy to jest taka komedia... taka jedna anegdotka:
nie wiem czy pamietacie jak TPSA costam zniemila ze do francji bla bla bla i byly przez to lagi... lagi sie skonczyly dzien bez lagow...nikt nie mial.. godzina ok 22.00 siedzimy na ventrilo z 20-30(z tego ok 15 TPSA) mowimy ze zaraz cos sie bedzie dzialo itp. na co Aata (bo niestety luki bodajze nie mogl na nim grac

)
aata: "ale chlopaki ja mam lagi przez TPSA"
na co wszyscy: "aata gamoniu lagi sie juz skonczyly TPSA naprawila"
aata: "ale ja mam lagi nie moge grac"
wszyscy: "no ale lagow nie ma nie kituj"
aata: "ale ja musze isc bo zaraz bede musial przestac grac"
---===aata wylogowal z venrilo===---
no tego naprawde nie zapomne
dlatego smiac mi sie chce jak widze ludzi rozpisujacych sie i broniacych aaty;]jaki to dobry gracz...a trzeba przyznac ze on nawet expic dobrze nie potrafil(sua cos o tym wie, warlocki plx

)poprostu ma duzo czasu i tyle;]