Temat: Wojna Nowa
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2007, 23:47   #567
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
tak dla scislosci,wyjsc z wojny teraz moge za free i gwarancja nietykalnosci ale niechce bo mam neta i walcze bo chce,w pzreciwienstwie do ciebie ja sie niebije podejmowac decyzji z myusla(co powiedza jak zaplace)
to moja decyzja co robie i keidy

skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje

@tomasi

ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce"

end
Ty no ale kogo obchodzi ile miales charow przed sua? Mnie napewno nie ale pewnie dla wielu tutejszych low lvli jestes teraz mega ziom! Piszesz zeby skonczyc polemike a 4 wersy potem aluzja do mnie ze jestem idiota bitym w domu. Tak jak Tomasi napisal niektorzy czerpia przyjemnosc z bicia czegos innego niz stwory po nascie h dziennie jak ty, czy ja jade ci ze nie masz rl?ze siedzisz w tej grze i bazujesz sie jaki ty to jestes super pg, gdzie pg=no rl, bo to taka gra jest. A skoro straciles juz tyle extra charow na 8 swiatach to moze byl sygnal zeby wybrac nonpvp? Jak na 27 lat to medrzec z ciebie zajebisty, szkoda tylko ze przeslanie masz slabe.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem