Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2007, 01:17   #616
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Świat: Obsidia
Domyślny

@neo
zalosny to tu jest Zywi

@Nebula Boys
sorry ale wam sie we lbach poprzewracalo ostatnio. myslicie ze ktos sie przejal waszym wyplaceniem w sensie walki to sie grubo mylicie,bo do walki doszedl od was de facto tylko Knakk Xertizo i Vuzox.reszta z was robila glownie atmosfere i pomagala,bo wyszlo jak wyszlo i musieliscie dolaczyc do walki wczesniej niz mieliscie.przejelismy sie bardziej tym ( przynajmnie ja )zze cos bylo kurwa nie tak jezeli ludzie walczyacy razem z nami nagle sie wszyscy wyplacaja i udaja strasznych kozakow.zawsze darzylem was sympatia i dalej darze,ale to co wy teraz robicie-nie spodziewalbym sie tego po was..10 dni temu elo mega koledzy a teraz cisniecie po nas bez pwoodu..mysle ze sie przestraszyliscie sie mozliwosci straty charow..to wasze odlaczenie byl jakos dziwnie nagle?
chyab zapomnieliscie kto was pocisnal na goromie \

no nic pozdro nestor xevres knakk vuzox lipek taer smoq veni studnia i cala reszta :*
jezeli kogos z nebulasow nie wymienilem to sry ale spiacy jestem ;d; :0

@Van
mam nadzieje ze mi wierzysz,a i na wspolnego browarka z toba i wuja kiroyem mam nadzieje ;d <3

ZAareczam was ze to jeszcze nie koniec,choc mamy co zostawic po sobie tyle razy probowalismy odejsc,ale cos nas trzyma tu i nie mozemy
Trójmiasto do Lechii należy!!

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 19-06-2007 o 02:58.
.:Boixos:. jest offline