Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2007, 09:00   #448
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
To jest Albert mój brat : ) Jest z tgk i wystarczy Ci ta informacja do nabrania szacunku do niego : )
Szacunku nie zdobywa się przez pochodzenie tylko zachowanie.

@Dominis_q
Po co tu piszesz pierdoły? To forum i tak jest zaśmiecone byle jakimi postami, jeszcze tu spamować przyszedłeś? Wypad stąd! ....

@Bolter
Wszystkie sprawy tam na Tgk załatwiacie pięścią? Bo wiesz, można być mocnym itd. ale zawsze któregoś dnia przyjdzie taki koleś co jak Ci przyładuje w ryj to tylko zęby połkniesz i się obudzisz na urazówce (to nie groźba tylko taki przykład)...

Proponuję wam nieco wyluzować. To tylko gra. Można się pośmiać z kogoś, można komuś dopierniczyć do pieca, ale jak to przestaje być zabawą, a zaczyna być schizą - to jakaś paranoja się tu tworzy.

Ja już dawno mówiłem, że uwielbiam komuś dosrać od czasu do czasu i patrzeć jak tryska we mnie jadem w odpowiedzi. Nawet pisząc tego posta skasowałem 3 docinki. Po prostu uznaje, że nie ma sensu podsycać ognia.
I tak już mi raz ten ogień przypalił dupę na ank xD

Pozdro dla wszystkich
I dajcie sobie siana trochę. Rzecz w tym żeby nawet walcząc zachować odrobinę porządnych zachowań. To odróżnia ludzi od zwierząt.

Wasz miłościwie panujący, wielce oświecony, niestety-odrabiający-straty-po-deadzie, Callastus