Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2007, 13:52   #1232
Panicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
Domyślny

Ja osobiscie przewiduje dramat,chyba czas na "retried",gram ms i zdoswiadczenia wiem ze jezeli chcesz pknac solo knighta na zblizonym lvl to nie ma szans,jezeli to jest knight co nosi 10+bp Uhs,bo po prostu nie uniesiesz tyle run zeby go zabic(70+ lvl kina UHa sie za okolo 400 a jaki sorc czy drut w pvp na tym lvl wali sdki za 400 ? Zaden !!!!)
No i czysta ekonomia ,srednio 2 sdki schodza na na jednego Uha knighta(w przyblizeniu)czyli 600 gp do 200 gp,i to uwazalem zawsze za balans profesji.
Zalamuja mnie wypowiedzi wiekszosci knightow w tym temacie,bo nie zdaja sobie sprawy ze kazdy ,podkeslam KAZDY hit sorca czy druida to sa jakies tam gps,a kina ? kupi swoj wysniony mieczyk czy toporek i wali nim cale zycie za darmaka.
No i porownanie skili z mlvl,bo teraz ma mlvl odgrywac najwieksza role,skilowcow 80+ jest cala masa na kazdym serwie a ile osob macie na swoich serwach z 80 mlvl ? Wiec prosze nie pisac ,chcesz mocniej walic z visa to mlvl wytrenuj.
Uwazalem ze po to postacie magiczne maja tak silne ataki,zeby zrownowazyc ich drastycznie mala liczbe hp,ze o liczbie damage jakie obrywaja nie wspomne,a teraz co ?Knight i tak jest chodzaca forteca(nie mam na mysli noobow co nosza po kilka run UHs )i do tego bedzie walil mega hity.
Teraz hunt na dragach dla sorca czy druta bedzie calkowitym waste a palek co juz zsoluje draga na 14 lvl (wyskilowany) teraz bedzie mial calkowita bajke ...
Co tu duzo gadac,przykladowo,otwieraja nowy serwer to kto wiedzie prym zawsze w exp i ma najwyzszy lvl ? Pally i knight,ze o kasie nie wspomne...
Same wykupienie czarow dla sorc/druta jest wydatkiem,a kina ? smieszne sianko wyda i juz jest od utevo po breserkera obkupiony.
Niby cisna na to zeby profesje wspolpracowaly ,grajcie razem itd.ale tym niby "wyrownaniem profesji"wlasnie od tego odchodza,bo juz nie bedzie nikt szukal shootera na hunt skoro sam bedzie walil hity po 200 z melee,a nam magikom wszelkiej masci nadal pozostanie "szukam blokera"
Taka to sprawiedliwosc bedzie,mysle ze ten niby balans to odzew na lamenty pryszczatych 10 latkow co graja knightem bo ma najwiecej zycia i chca w koncu zrobic swoj wysniony 30 lvl jak najszybciej....
Szkoda gadac,juz raz przeciez zrobili balans wyrownujacy ,jak wprowadzili ograniczenia lvl na czary(kiedys juz 35 lvl sorc prul z UE a teraz 60 lvl i jeszcze im malo ?
Skandal !!!!!
Panicz jest offline