Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yavalion
Ok przed wypowiedzeniem wojny padł Drazharm... zresztą on był w wojnie Tano go ubił  więc nie wciskajcie polskim dzieciom z tego forum jacy źli jesteście , fakt całe DoF to przesada ty nie padłeś bo od początku wojny w Wolf Tower siedzisz.
|
LoL a DoF wypowiedzial wojne divi przed bk house? Byles wtedy naszym liderem, i chyba pamietasz ze nie . Mowilem ci juz w grze ze matematykiem nie jetes, reve getiss drago + ja = 4, ty doliczyles sie tylko mnie. Co do wojny, to owszem z gh wychodze, wtedy kiedy wychodzi reszta, ale wtedy ty grzejesz miejsce w pz wiec trudno zebys o tym wiedzial
Cytuj:
Nie ściemniaj , że byłem z WAMI na Jsarze , bo Ciebie tam nie było , uratowałem tam nie jedną dupę z DOFu , ale cóż nie można cały czas być pacyfistą i liczyć na to , że nas nie ruszą  o czym się dobrze przekonaliście... 
|
lol, jesli tak zwracasz na to uwage, to rzeczywiscie na isarze nie bylem . nie wiem jakie to ma znaczenie dla sprawy ale widocznie dla ciebie ma

sensu zdania to nie zmienia . my pacyfistami nie bylismy, popieralismy divintus, a mimo to zostalismy przez nich zaatakowani, zreszta bez jakiegos sensownego powodu, o czym chyba tez wiesz bo zanim uciekles z dof po smierci hega przez 1 czy 2 dni udawales ze cos tam wyjasniasz
Cytuj:
Już nie będę mówił co i jak o was myślę teraz bo mnie nudzicie tym swoim ciągłym pieprzeniem 8) Cieszę się , że za tydzień nowy serwer i będę miał na was wy***ane , a wy na mnie  Hehehe 
|
Bo jedyne co masz do powiedzenia to histeryczne "musze zabic draza, musze zabic draza " . Usprawiedliwiasz sie tym glownie sam przed soba, bo jak dla mnie ( i z tego co wiem i reszty dofu ) to nie jest powod do zdrady . nie wiem po co tak dlugo kreciles ze idziesz tam w innym celu, widocznie planowales to od jakiegos czasu
Cytuj:
hehe prawda w oczy kole?
|
do spraw pokame sie nie mieszam, ale kto jak kto ty nie powinienes tego powiedzenia uzywac . kiedy nazwalem rzecz po imieniu ( "traitor" ) zostalem przez ciebie zablokowany na gg . chociaz moze i dobrze, i tak nic wiecej niz " chce zabic draza "bys nie wymyslil , wiec nie byloby sensu do ciebie pisac
Cytuj:
@Wtajemniczony
gadaj jak inni ja powiedziałem Drazharm idzie na dno i jeśli będzie trzeba ja razem z nim. 
|
przestan nudzic z tym drazem, to staje sie meczace