Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2004, 23:06   #43
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg

Yavalion ma numer GG 4770559 Yavalion ma login Tlenu nastyboy_kg@tlen.pl
Domyślny

[quote=gimli syn gloina]LoL a DoF wypowiedzial wojne divi przed bk house? Byles wtedy naszym liderem, i chyba pamietasz ze nie . Mowilem ci juz w grze ze matematykiem nie jetes, reve getiss drago + ja = 4, ty doliczyles sie tylko mnie. Co do wojny, to owszem z gh wychodze, wtedy kiedy wychodzi reszta, ale wtedy ty grzejesz miejsce w pz wiec trudno zebys o tym wiedzial

lol, jesli tak zwracasz na to uwage, to rzeczywiscie na isarze nie bylem . nie wiem jakie to ma znaczenie dla sprawy ale widocznie dla ciebie ma sensu zdania to nie zmienia . my pacyfistami nie bylismy, popieralismy divintus, a mimo to zostalismy przez nich zaatakowani, zreszta bez jakiegos sensownego powodu, o czym chyba tez wiesz bo zanim uciekles z dof po smierci hega przez 1 czy 2 dni udawales ze cos tam wyjasniasz

Haha lol nie byłem już wtedy w DOF może gdyby nie fakt , że mama zabroniła Ci grania to byś wiedział co się dzieje , nie ściamniałem , że idę tam swoje sprawy pozałatwiać bo po to poszedłem Gimli u***ać Drazharma będę to powtarzał do znudzenia.... Drazharm będzie martwy.

@Cors
Nie wybieram się na nowego serwa , bo po cholerę? Jak już to w grudniu jeśli coś się na Azurze z***ie np wrócicie albo coś...