Dajcie spokój biednym br
Mnie jeszcze żaden br nie skrzywdził - grałam na PvP światach i nie zdarzyło mi się żeby ktoś zapytał br? i po mojej odpowiedzi "no, pl" zaczął mnie PK - nie wiem skąd wy bierzecie te opowieści. Z tym, że często słyszę: br?, to się zgodzę - fakt. Teraz gram na non PvP świecie i choćby przed chwilą miałam miłą sytuację. Miałam dead'a i straciłam blue roba, kasy nie miałam ale dużo runów więc krzyczę, że kupię blue robe i że płacę runami. No i odzywa się gość i mówi, że sprzeda - świetnie mówił po angielsku. No ale wiadomo - nie da się handlować więcej niż 50-cioma przedmiotami, a 4 bp SD, to więcej niż 50 przedmiotów. Świat jest non PvP więc zaufać komuś ciężko, ale myślę sobie - spróbuję SD zawsze mogę zrobić, a dreszczyk emocji się przyda. Więc dogadaliśmy się, że ja wyrzucam na dp 2 bp SD, a potem zrobimy trade pozostałymi 2-oma. No i tak zrobiliśmy - gość był ok i nie uciekł - blue robe znów mam. Zostaliśmy przyjaciółmi i dowiedziałam się, że jest BR. Poznałam też jego kumpla - też BR i byliśmy we 3 na huncie - na prawdę było miło. I to nie jest jedyny raz, kiedy br był w porządku - wystarczy być miłym dla nich, a wtedy i oni są mili dla nas. Proste
|