Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiscemNatareDoces
No wiec tak, teraz zadam ci kilka pytan, ale prosze, po tym napisze jeszcze ostatni post, i obiecuje ze beda w nim wszystkie juz pytanka ;P tak wiec na ta chwile chcialem jeszcze zapytac o pare rzeczy:
1. czemu zdecydowales sie grac palladynem od 0 a nie 120 elderem!? bo nudno sie gra druidem czy tylko ze wzgledu na update? I mowisz ze pallkowi sie zawsze zwraca? i czy to prawda ze druid ma na hydrach 50k/h (pall tak nie ma nigdzie) i wychodzi na 0 lub troche kasy dostaje?
2. na jakim lvlu druid moze wykonac annihilator na pvp?
3. bardzo , bardzo bym prosil, czy moglbys po update napisac swoje hity z visa/sd/explo/hmm średnie itp. sprzed update i jakie masz po update. Bardzo bym byl ci wdzieczny!! Nastepne pytania zbieram i napisze w ostatnim juz poscie! Bardzo ci dziekuje jak odpowiesz zwierzaczku 
|
Ad1.Gram palem poniewaz elder druida sprzedalem, a teraz wracam z zimowego snu spowrotem do tibii. Czemu znowu nie gram druidem? Po co? Juz wiem wszystko o nim. Czas na nowe doswiadczenia.
Ad2. 110lv powinno sie udac. Moja postac robila w teamie 4 eldersow z lv od 110 do 130.
Ad3. Z visa dochodzilo do 290 chyba plus tempest. HMM nigdy nie uzywalem, ale podejrzewam ze cos kolo 130? Explo od 0 do 5xx. Sdkami klepalem od 600 do 800. Nie wiem jak bedzie po updacie. Moge jedynie podejrzewac ze vis do okolo 200 spadnie, a sdki do 500-650. Mowie tutaj o lv 120 z 66mlv.