To zależy od tego co lubisz, i jakie masz możliwości, bo paladyn jest fajny, ale jak masz slaby internet i częste lagi paladyn ewidentnie odpada, bo wali na dystans.
Knight jest dobry na początek, dużo hp, dużo broni (teraz będzie jeszcze więcej), no i te nowe czary jakie będą, poza tym nie musisz mieć tak dobrego internetu jak w przypadku paladyna (choć nie może być też najgorszy - to chyba oczywiste)... .
Druid - jeśli interesuje Cię gra z magią bardziej ofensywną, i wydawanie kasy na SD, to możesz nim grać, choć jako nowemu może Ci być trochę trudno
No i został Mag (Sorcerer) - jeśli lubisz różnorodność,magię ofensywną i masz trochę czasu, aby w niego włożyć to jest dobra profesja - UE, SD, wszelakiego typu 'mort hur'y itp sprawiają, że jest chyba najmniej nudny, lecz tak samo jak druid ma mało najmniej życia, lecz b.dużo many, co dzięki czaru "Magic Shield" (więcej tutaj ->
Klik! ) nie stanowi większego problemu, lecz tak samo jak do druida również wymaga w miarę dobrego internetu (no bo kto lubi padać podczas LAG'ów ???

)
Mam nadzieję, że Ci w jakiś sposób pomogłem... .
P.S: Według mnie jak masz dobry internet i lagi Ciebie nie dotyczą wybierz paladyna - jak masz te lagi (itp) to wybierz Knighta.
Jakby to, co Ci napisałem było mało to zapraszam do tematu Raynold'a, który znajdziesz
tutaj