Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2007, 23:00   #8963
Ziomal Dawidsol
Użytkownik Forum

Ziomal Dawidsol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
Domyślny

@wiecio
lootbag byl gownowarty, ale sam fakt ze go zajebaliscie zle swiadczy...
nie wiem kto go zabral, podjebal go ktos od was a jak poszedlem go grzecznie odzyskac to od razu z mordami wyszliscie i nedznymi wypowiedziami typu : lootbag lezal na ziemi to go wzialem... zalosne, nadal kazdego prosze- jak ich zobaczycie nie dawajcie im zyc

a co do bs questa, spotkalem was... powiedzialem ze wam pomoge, ale za 5k (zanim was ropnelismy) no i na koncu domagalem sie zaplaty bo odpierdo*ilismy za was cala robote, jedynie karpik oddal kase (zwracam mu honor) i jakis inny koles... a ty i twoi qmple jestescie banda pojeb*w!

co do kasy i innych twoich bolow, lvl nie ma znaczenia, podajesz przyklady w ogole sprzeczne z cala sytuacja, nie ponizaj sie ;d

busahuashaushuashu pojechales po ambicji? bausahsuahsuahsaushuhasuahsuahsuah ja poszedlem sam na was 6 i was tak zbesztalem z blotem ze szok, juz nawet krzyczeliscie "przestan" bo was to bolalo ='[ (przepraszam? xDD), jechalem po was po calosci xDDDd i nie ma zadnych bzdur idiotko, sama prawda ;] po co mialbym klamac i meczyc sie z pisaniem postow?

A co do szacunku, to oni zajebali lootbaga, ja poszedlem grzecznie go odzyskac to zaraz na mnie bluzgali i pierdo*ili bez sensu to musialem ruszyc do akcji ;]

@piter
wrocisz do gry? moze po upie graj piterem ;D

Po prostu Calmera- forum thread
All friends are in my mind...

Click >> << Click
_____
O
|\_O
)) \\
bySz

Ostatnio edytowany przez Ziomal Dawidsol - 19-06-2007 o 23:07.
Ziomal Dawidsol jest offline   Odpowiedz z Cytatem