Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2004, 13:16   #51
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Haha lol nie byłem już wtedy w DOF może gdyby nie fakt , że mama zabroniła Ci grania to byś wiedział co się dzieje , nie ściamniałem , że idę tam swoje sprawy pozałatwiać bo po to poszedłem Gimli u***ać Drazharma będę to powtarzał do znudzenia.... Drazharm będzie martwy.

Skleroza w tak mlodym wieku o.O? po smierci hega zalogowalem sie do tibii, ty na kanale dof byles, wszyscy pytali sie ciebie co robimy, ty zaczales cos wtedy przebakiwac o tym zebysmy szukali nowego lidera . i rzeczywiscie znalezlismy, a kiedy pytalem sie ciebie co robisz w divi, to odpowiedziales mi cos w stylu "tajna misja" , na pytanie kiedy wrocisz do dof odpowiedziales ze jak wojna sie zacznie . potem zaczales powoli zmieniac wersje ze poszles tam zeby "zalagodzic sprawe" co sie stalo na koncu wiemy . ale dof caly czas ci ufalo, caly czas ci wierzylismy, dopiero w tamtym tygodniu ( sroda czy czwartek ) niektorzy twierdzili ze siedzisz w tym divi za dlugo, pojawila sie nieufnosc, ale tak naprawde nikt nie wierzyl ze mozesz nas zdradzic . ja az do dnia w ktorym dolaczylismy do sf wierzylem ze po prostu tak dobrze grasz role szpiega, ze przeciez to niemozliwe ze po takim czasie spedzonym z nami mozesz zrobic cos takiego . jak widac, przeliczylem sie...

Wybrałem u***anie Draza niż walkę ramię w ramię z nim.
Co mam was może jeszcze przeprosić??
n00b Gimli...

Jakos nie chcialo ci sie do nas wrocic przed tym jak dolaczylismy do sf, wiec nie wciskaj "polskim dzieciom" takich bullshitow, bo sam juz sie gubisz w tym co mowisz

Ostatnio edytowany przez Gimlos - 20-10-2004 o 13:22.
Gimlos jest offline