Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2007, 09:50   #3312
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

duzo racji w twoich slowach psycha ale edytuj sobie posta i skasuj przeklenstwo wstaw jedna kropke czy gwiazdke po co bana chycic

krawiec to ze polacy niebyli burzujami ma swoje powody poprostu sie takich karcilo teraz??? hmmm teraz niema czlowieka ktory by staral sie ich ogarnac i karcic za kozaczenie ale nieboj nic niebawem taki sie znajdzie

geo racja pu(polish union) bylo niezla gildia do czasu az tam bylem(odeszlem bo mialem pare spraw z venezuelcami do zalatwienia a niechcialem zeby gildia przez to cierpiala) potem juz nawet niechcialem tam wrocic bo sie noobowstwo zaczelo

to moja opinia of course niemusicie sie z tym zgadzac lotto mi to... co do all starow niektorzy zapomnieli z kogo inicjatywy tak naprawde powstala ta gild i kto wiekszosc wiary(good wiary bez noobow) sprosil wg mnie potem bylo w ch nooobowstwo kazdy tylko kozaczyl bo w all star jest i jak cos to srk przyjdzie pomodz ja mowilem co nastapi ale wy niesluchaliscie... mialem sie wypiac na wszystkich z all star i niepomagac im jak swat ich klepal po dolaczeniu geo damu i philipa... ale zal mi sie zrobilo co poniektorych pomimo ze mnie nieposluchali

ehhhh to sharowanie d laira
Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem