Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
w takim razie powiem ci ze da sie zabic 11 drutem 300 knighta bo przeciez 300 knight moze trenic na bocie z wyłaczonym autouherem O_o
|
Eh.. ja tak sie zastanawiam jestes jak moj kolega z podworka ( nawet fajny bo jak cos powie to koniec swiata) koles 185 cm ,siedzimy pijemy se piwko a on nagle "mamo tato nie bijcie mnie ,mamo nauczecie mnie" myslalem ze jeb** ze smiechu .Tak jak ty pierw mowi a pozniej mysli.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
To jest problem dzieci neostrady ze nie umieja grac knightem na pvp.
|
Pokazac ci filmik jak 195 ek biegnie no mniej wiecej na polnoc od carlin z pk leje go z 10 + sorcow blokuje 30 noob charow proboje uciekac,zawsze jakies tam kule i explo doleca od ek/rp. I w tym momecie nie ma roznicy czy ty bys gral czy ja czy seromontis tym charem bo i tak by sie zlozyl i tak akurat knightem w pvp liczy sie ilosc uhow co najwiazniejsze ilosc hp (czyt. lvl) i czy ucieka przed zgraja przeciwnikow czy jest w przejsciu 2x2.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frapper
Widziałem, jak 120 ek rozklepal 90 ms'a ktory wracal z dragow. Trapnal go i spokojnie czekal na koniec manasow/uhow. Moze nie jest to powalajace tak jak teraz 180 ms lata z sd/ue ale nie mowcie, ze sie NIE DA.
|
Na jakim to bylo respie dragow bo jakos mi sie nie chce wiezyc darashia, edron czy ank ? na zadnym nie widze sznas zeby sorc mu nie uciekl.