Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2007, 12:18   #8982
Ziomal Dawidsol
Użytkownik Forum

Ziomal Dawidsol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
Król

@teh_pkay
1. Nie wiem czy pol gildi i mam to w dupie, ale poszedlem grzecznie odzyskac lootbaga to kozaczyli, mogli go po prostu oddac i by nie bylo gadania
2. Bo wyjdzie takie cos jak Rafix, oni beda ciagle krasc loota itp wiec trzeba ich opamietac
3. No i co z tego ze chcialem kase? Wiem ze oni sa idiotami bo ogladalemich na forum, dlatego chcialem kase ;o... precz dziecia neo (z tego wyszlo 1k na osobe, 2 osoby oddaly kase ;d)
4. Stary, ten Wieco to idiota, nie byles tam wiec nie wiesz... Jak poszedlem po lootbag to on pierwszy z pyskiem na mnie i zaczal bluzgac, zupelnie bez sensu i powodu. Napisalem ze zbesztalem ich bo mnie w*****l tekstem : "Rycek, wiem ze pojechalem ci po ambicji"... I to klamstwo mnie w*****lo
5. Nie przeinaczaj moich textow... Wszyscy dobrze wiedzieli o co chodzi i sie smiali ze ukradli lootbaga, bronili sie dziecinnymi wymowkami typu : "o lezalo na ziemi to wzialem". Nie liczy sie zawartosc loota tylko fakt.

@wiecio
ta juz zaczal mi jechac bueheuheu wez nie zaŁamuj, bde plakac? ='( wy nawet nie umiecie pisac szybko na klawiaturze i zanim napisaliscie cos juz mieliscie po 1 zdaniu na karku od osoby ;d jestescie lamusami, co na forum klamiesz? patrz bo ci uwieza ;d (a jak uwieza to naprawde pojde chyba po skakanke ;d)... a moje skille? kocham je ;d huj ci do nich, jedynie dekoz moze mi o nich pieprzyc. wiem ze dlugo gram, bo mam rl life, a ty zapewne nie masz. Nie bedziesz sie znizal do mojego poziomu? tylko do gorszego, bo posunales sie do klamstwa

@arut
nie wiem co tam robiles, moze przechodziles, ale zaczales na mnie od razu bluzgac ;0, ciekawe z jakiego powodu? moze dlatego ze chcialem odzyskac loota? buhuehe

@psikutek
nooo nie jak znowu nie bede mogl spac to przyjde tam do ciebie jak lubisz, tata zawsze przychodzil prawda? ='(

@varcostam
nooo rygor! na allegro to wy kupujecie, jak nie kase to przynajmniej chary nie ma pvp to wy nie macie respektu.

@catum
Nameczylem sie? pffffff to jest 30 minut max ten quest, ale liczy sie sam fakt... na samym poczatku powiedzialem im ze chce za to 5k ;0.
A o zbesztanie z blotem? czytaj punkt 4. wyzej
No co ja zrobilem? huja wiesz... nie bylo cie tam.
Odwazyels sie napisac posta? buehue, no ale odwaga 1 post na pol roku, gratz... a twoi kompanie to kto? perly lotry only? ;0 po co sie puszczasz tutaj?

Teraz patrzcie co oni napisali na forum tibia.com oto linki:

Tytul posta nie zgodny z trescia+ klamstwo inside, oni nawet pisac nie umieja:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1704213

A tutaj totalna kompromitacja, napisac posta po polsku na forum tibia.com, zenada:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1704451

Był jeszcze trzeci ale GM usunal ;d

I tym postem chcialem wszystko wyjacnic, zaoknczmy ten temat. Widac po prostu jacy oni sa i nie mozna im ufac.

Po prostu Calmera- forum thread
All friends are in my mind...

Click >> << Click
_____
O
|\_O
)) \\
bySz

Ostatnio edytowany przez Ziomal Dawidsol - 20-06-2007 o 12:42.
Ziomal Dawidsol jest offline   Odpowiedz z Cytatem