Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter
Chcecie moje Foto moge wam dac i skoro jestem od Was na 1 Strzla po tym jak widzialem wasze zdiecie wy jestescie na 1 Strzala od Pyra.
I skoro jestem te 0 to mowielm wpadnij an Tgk 1 vs 1 i pogadamy. Pozdro
Liryczny Ciebie niebilismy bo ktos ci pwiedzial ze Ciebie nieruszamy bo byles jako 1 w stosunkach donas normalny ale widze zmeinia ci sie chec.
Cale te wasze psk widze jest gowno warte myslicie ze ćpacie i jestescie kruwa bosami ktorzy wszystkich najebia dawajcie przyjedzcie i pogadamy kto ktogo naklepie >.<
Transport
Pieńsku krzyżują się dwie drogi wojewódzkie nr 351 i nr 353. Przez miasto przebiega też linia kolejowa Węgliniec - Zgorzelec.
Pieńsk jest miastem leżącym przy Nysie Łużyckiej oddzielającej Polskę od Niemiec. Warto zobaczyć tam olbrzymie wiatraki (elektrownie wiatrowe) znajdujące się po niemieckiej stronie
|
Ciebie nie biliśmy i Ty kurwa z takimi tekstami do mnie? To k***a co Jest widoczne na filmie? Kupuj bp sd na vandala, a że Saperowa była przed depo to tylko dlatego mnie nie zaatakowaliście, więc po co mi wkręcasz farmazony, po drugie nie wszyscy tu ćpają, ja nie ćpam od 3 lat przeżutka na picie. BYłem w stusunku do was normalny, No jasne! Byłbym do dzisiaj ale nie zapominaj że zaczeliście zabijać ludzi ode mnie za darmo a gdy pytałem o powód kpiono ze mnie...